• Home
  • Afgeronde Projecten
Uitbreiding en verbouwing Hotel De Lindeboom

Uitbreiding en verbouwing Hotel De Lindeboom

De Lindeboom is een driesterrenhotel in het centrum van Den Burg, gelegen aan het dorpsplein 'De Groeneplaats'. Het is een beeldbepalend gebouw met een rijke historie. Bij het hotel zijn ook een Café en een Restaurant gevestigd, elk met eigen ingang.

Café Brasserie De Lindeboom (foto Texels Content)

Café Brasserie De Lindeboom
Café De Brasserie is samen met het bijbehorende Hotel De Lindeboom en Restaurant Het Schoutenhuijs een begrip in Den Burg. Het Schoutenhuijs was in december 2015 al helemaal gerestyled, en om aan te sluiten bij de verbouwing en uitbreiding van het bijbehorende hotel De Lindeboom is ook de Brasserie verbouwd.

Woonhuis in Oosterend

Woonhuis in Oosterend
In Oosterend ving Duin Bouwbedrijf in november 2015 aan met de bouw van een woonhuis met berging, in opdracht van de familie Ploeg. Het betreft een huis met drie slaapkamers, een badkamer, keuken en ruime berging. De woning ligt aan de Schoolstraat en is begin september 2016 opgeleverd.

Waddenhof – vier Waddenlodges

Waddenhof - vier waddenlodges
In de Prins Hendrikpolder, aan de waddenkant van Texel, heeft Duin Bouwbedrijf in januari 2016 vier Waddenlodges opgeleverd. Moderne en duurzame vakantiewoningen, ontworpen door architectenbureau Concrete uit Amsterdam.

<<  1 [2