• Home
  • Actuele Projecten
Aanbouw recreatiewoning Hoge Berggebied

Aanbouw recreatiewoning Hoge Berggebied

Op het oude land van Texel realiseren we een aanbouw aan een recreatiewoning. Het bestaande gebouw wordt in oppervlakte verdubbeld en krijgt aan de achterzijde een woonkamer met glazen pui, bijkeuken en entree. Het rieten dak wordt aangeheeld over de gehele uitbouw.

Verbouwing Landhuis

Verbouwing landhuis

Bij 't Horntje verbouwen we een landhuis. Op de begane grond verbouwen we een recreatief opstal, boven komen twee luxe B&B-kamers.

Verbouwing Duinwoning

Verbouwing duinwoning

Op een unieke locatie in de duinen van Texel moderniseren we een woning uit 1965. Het bestaande gebouw blijft deels intact, de entree wordt gewijzigd en de interne indeling wordt aangepast.

Verbouwing B&B Duinblick

Verbouwing B&B Duinblick

In De Koog verbouwen we B&B Duinblick, bestaande uit een woonhuis plus 5 luxe gastenkamers. Het geheel wordt gemoderniseerd, en aan de buitenkant komt er een fraaie en ge├»soleerde jas omheen.

Bouw van dubbel woonhuis, loods en showroom

Bouw van dubbel woonhuis, loods en showroom

Aan de Pontweg in Den Burg bouwen we een dubbel woonhuis met een opslagloods en een showroom.

Verduurzamen woning

Verduurzamen woning buitengebied

Steeds meer woningeigenaren kiezen ervoor hun bestaande woning zodanig aan te passen dat zij energieneutraal kunnen wonen. De eigenaren van dit huis gaan ook voor 100% duurzaam. Dat is mogelijk door verschillende zaken aan te passen.