Verbouwing B&B Duinblick

In De Koog verbouwen we B&B Duinblick. Het gebouw krijgt een nieuwe indeling. In het pand komt de gemoderniseerde woning van de eigenaar, plus 5 luxe gastenkamers. Aan de buitenkant komt er een fraaie en geheel ge├»soleerde jas omheen (zie de afbeelding rechts). 

   2018 1 zoover klein                    2018 artist impression duinblick klein

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 mei 2019
De verbouwingsplannen van B&B Duinblick (voorheen Pension Duinblick) stonden al enige tijd in de wacht voordat er groen licht kwam van de Gemeente voor de bouwvergunning. Nu is het dan zover. Het sloopwerk is bijna gereed en er staan tijdelijk stempels op de plaatsen waar dragende stukken muur zijn weggehaald. Nieuwe stalen draagbalken gaan zorgen voor een permanent stevige constructie. De steigers zijn rondom opgebouwd. De metselaar maakt vanochtend binnen doorgangen op de plekken waar nieuwe ruimtes zijn ingepland. Dat betekent dat de te verwijderen stukken muur nat moeten worden gehouden (in verband met het stof), vervolgens slijpen en wederom puin afvoeren.

2019 05 14 klein 1         2019 05 14 deur maken klein       2019 05 14 voorkant klein