• Home
  • Afgeronde Projecten
TESO Havengebouw en Kiosk

TESO Havengebouw en Kiosk
Voor TESO gaat Duin Bouwbedrijf het havengebouw en de kiosk in Den Helder samenvoegen. De bouwwerkzaamheden starten begin januari 2017. Het restaurant zal in de loop van april zijn opgeleverd. Werkzaamheden aan het havengebouw en zonneterras worden in juni afgerond.

De Eilandkeuken

De Eilandkeuken
De Eilandkeuken opent in juli een nieuw restaurant aan de Gravenstraat in Den Burg met een compleet nieuwe keuken. Daarbij verrijzen er op de bovenverdieping een woning en twee ruime gastenkamers.

 

Uitbreiding Hotel Restaurant Bij Jef in Den Hoorn

Uitbreiding Hotel Restaurant Bij Jef in Den Hoorn
Jef Schuur en Nadine Mögling van Hotel en Restaurant 'Bij Jef' gaan uitbreiden. De keuken van Jef wordt bijna vier keer zo groot en het aantal luxe kamers groeit van acht naar twaalf. Het bestaande pand en de nieuwbouw worden aan de achterzijde met elkaar verbonden door een betonnen bordes met glas.

De Waerden

Woonproject De Waerden in Den Burg

Op de hoek Molenstraat en Anne Frankstraat in Den Burg bouwt Duin Bouwbedrijf 16 wooneenheden plus een multifunctionele ruimte. Opdrachtgever is de Texelse woningbouwvereniging Woontij. De woningen zijn bestemd voor cliënten van De Waerden (dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking).

Uitbreiding en verbouwing Hotel De Lindeboom

Uitbreiding en verbouwing Hotel De Lindeboom

De Lindeboom is een driesterrenhotel in het centrum van Den Burg, gelegen aan het dorpsplein 'De Groeneplaats'. Het is een beeldbepalend gebouw met een rijke historie. Bij het hotel zijn ook een Café en een Restaurant gevestigd, elk met eigen ingang.

Café Brasserie De Lindeboom

Café Brasserie De Lindeboom
Café De Brasserie is samen met het bijbehorende Hotel De Lindeboom en Restaurant Het Schoutenhuijs een begrip in Den Burg. Het Schoutenhuijs was in december 2015 al helemaal gerestyled, en om aan te sluiten bij de verbouwing en uitbreiding van het bijbehorende hotel De Lindeboom is ook de Brasserie verbouwd.

Woonhuis in Oosterend

Woonhuis in Oosterend
In Oosterend ving Duin Bouwbedrijf in november 2015 aan met de bouw van een woonhuis met berging, in opdracht van de familie Ploeg. Het betreft een huis met drie slaapkamers, een badkamer, keuken en ruime berging. De woning ligt aan de Schoolstraat en is begin september 2016 opgeleverd.

Waddenhof – vier Waddenlodges

Waddenhof - vier waddenlodges
In de Prins Hendrikpolder, aan de waddenkant van Texel, heeft Duin Bouwbedrijf in januari 2016 vier Waddenlodges opgeleverd. Moderne en duurzame vakantiewoningen, ontworpen door architectenbureau Concrete uit Amsterdam.