• Home
  • Actuele Projecten
Nieuwbouw Verzetstraat 38 in Den Burg

Nieuwbouw Verzetstraat 38

In oktober 2017 startten we met de bouw van een nieuwe woning aan de Verzetstraat in Den Burg. De familie Daalder is voornemens hier in de zomer van 2018 in te trekken.

 

 

Renovatie Novalishoeve

Renovatie stolp en bijgebouwen Novalishoeve

Nabij Den Hoorn ligt de biologisch-dynamische boerderij Novalishoeve; een zorgboerderij met 40 cliƫnten. De komende maanden voeren wij renovatiewerkzaamheden uit aan de stolpboerderij en een bijgebouw, en we maken een nieuw koelgebouw voor de verse producten.

Verbouwing Gerritslanderdijkje 142

Verbouwing Gerritslanderdijkje 142

Aan het Gerritslanderdijkje nabij Den Burg verbouwen we de recreatiewoning van de familie Bergman. De gehele woning wordt, op een enkele muur na, opnieuw opgetrokken. 

Aanbouw Stappeland 201

Aanbouw Stappeland 201

De recreatiewoning aan het Stappeland 201 bij De Koog krijgt een ruime aanbouw van ca. 3 x 8 meter. Ook het terras wordt uitgebreid en er komt een windscherm omheen om lekker 'in het luwtje' te zitten.

Te koop: Appartement Verzetstraat 8

Te koop: ruim 3-kamerappartement in Den Burg

Aan de rand van Den Burg bieden wij u dit schitterende appartement aan, met eventueel een garage. Handige indeling met 2 slaapkamers, ruime living en zonnig terras. Prachtig uitzicht op de landelijke omgeving.